aangekomen
Door: Roel en Kitty
01 September 2005 | Nederland, Amsterdam
We zijn dr hoor. Lekker weertje oui oui magnifique! Perfecte reis gehad alleen een beetje overbagage maar ja dat kon de pret niet drukken natuurlijk, vliegtuig was halfvol of halfleeg tis maar net hoe je t bekijkt he, dus lekker relaxen. We weten nu waarom ze zo relaxed zijn hier want tis echt te warm om je druk te maken. Dus dat doen we ook maar niet dan. Huisje met uitzicht op zee, een grote gezelligheid hier met stagiars en t huisje is goed te doen wat wil je nog meer? Wij redden ons wel hoor!! xjes van ons
01 September 2005 - 15:57
Paulus:
veel plezier daar dan maar mooie mensen -
01 September 2005 - 16:21
Marijn, Tineke & Joop:
WIJ ZIJN JALOERS!!!!
Hier regent het namelijk, en zien ook geen zee. We zijn helemaal blij dat het zo mee zit, dit kan niet meer stuk natuurlijk.
Onwijs balen dat ik je net gemist heb op msn, zaten net te eten.
Tien heeft een mooi huisje gevonden. Voordat ze gaat boeken kunnen jullie even kijken of het echt leuk is, handig.
Have Fun, dikke kus ons -
01 September 2005 - 16:51
Henk En Lies:
De techniek staat toch voor niks, nou kunnen wij gewoon met jullie kletsen terwijl jullie zo ver weg zijn. Nou hier maken wij ons ook niet druk, veel te heet hier. Heel veel succes toegewenst daar en we houden jullie in de gaten. -
01 September 2005 - 17:06
Roy:
Zo jullie spreken al weer een aardig woordje curacaois??! Gister nog mooi zitten wezen op het strand maar vandaag regent het weer. je fiets is terecht ja die tram he, brengt alleen maar criminaliteit dus daar had je gelijk moeten kijken!
Tot snel xxx koos -
01 September 2005 - 17:20
Ronaldinhozinho:
Oui oui, tres bien, tres bien! Nou hier is het ook moeilijk lekker weer en iedereen danst hier nakend en zwoel rond in de straten van Pijnacker-Nootdorp.
De filmpjes van de België vakantie staan online op rob.ahyeah.nl dus als jullie beginnen te vergeten hoe we eruit zien en hoe we klinken kunnen jullie daar nog eens kijken.
Tot de volgende keer, xxx ik -
01 September 2005 - 18:07
Rob:
ah yeah uitzicht op zee, moest je bij het opstijgen dan ook achterin zitten en bij het dalen voorin?? ik wacht vol verwachting op de foto's van jullie villa met zeezicht
vele kusjes,
Rob -
01 September 2005 - 20:17
Wendy:
Ha lieve roel en kit, wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen en jullie huisje met uitzicht op zee, dat hebben jullie goed gedaan :-)! Bevalt dus allemaal wel goed! Ik heb net mijn huis gereserveerd, zoeken jullie hem vast op om mij te verwelkomen op het Sunny Island.. Tot snel! Kus Wen -
02 September 2005 - 09:33
Daan:
Klinkt allemaal goed! -
02 September 2005 - 10:28
Do:
leuk man! klinkt heel erg goed!!! volgens mij zijn alle achterblijvers jaloers! ik ben benieuwd naar de foto's van jullie geweldige uitzicht! kus! -
02 September 2005 - 16:08
Marieke:
IK WIL OOK UITZICHT OP ZEE!!!!
hahahaha! super gaaf dat het allemaal zo mooi is. Wanneer beginnen jullie nou met het echte werk!
Hebben jullie nog lang vakantie? hhahaha! 5 maanden lang zeker -
Henk En Ria Verheijen:
Veel plezier daar en goede stagetijd. Groetjes. -
02 September 2005 - 19:51
Mo:
Eyyy lieverds!!!! Was mijn smsje nog op tijd??? Ik ben heel blij dat het allemaal zo bevalt! Laat ons snel meegenieten van de views, dan kan ik over jullie dromen.
KUS!!!! mo -
03 September 2005 - 07:30
Ben:
ik denk dat jullie eerder daar gewend zijn dan ik in de 2de klas!!!
wens me veel geluk en succes xjes.... -
03 September 2005 - 09:45
Li:
Leuk dat de eerste indrukken in ieder geval goed zijn. En werkt de zonnecreme daar? Veel plezier xxx Li -
03 September 2005 - 13:01
Oma:
hallo kinderen fyn te horen dat jullie goed zyn aangekomen ik wens jullie een fyne tyd in jullie beachhous groetjes oma -
03 September 2005 - 13:23
Den Reut:
heeey kleine rakers van me!!
alles goe daaro beetje de beach sletjes uithange!! suc6 verder van de week met jullie eerste werkdag. de mzzls en xxx van mij -
03 September 2005 - 13:25
Den Reut:
heeey kleine rakers van me!!
03 September 2005 - 17:11
Glenn (vriendvanben):
uh... ik heb geen idee wat ik moet schrijven maare hoopelijk ist daar beetje lagge en warm -
04 September 2005 - 14:40
Broer & Zwager & Vriend & Steun & Toeverlaat:
Joehoe!!!
Is de gekko in het christoffelpark al gespot?!
kus Frederico Diablo Di Pimolo -
04 September 2005 - 18:40
Nicole:
Hey meissie!! En Roellie natuurlijk ;) Het bevalt vast lekker daar!!! Hier is het nu trouwens ook ff erg mooi weer, maar ik hoorde dat het dinsdag alweer om gaat slaan.. Ik heb trouwens ook mn eerste stagedag gehad nu hier! Was echt onwijs leuk!! Keb er zelfs nog meer zin in :) Ik moet nog veel leren, maar de sfeer is leuk, het hotel is mooi, de mensen zijn leuk! Dus gaat helemaal goed komen!! Maargoed ik ga nu maar weer slapen, zwaar dagje gehad...
Dus Kus en spreek je snel!!!! -
04 September 2005 - 19:03
Tineke En Dirk:
Heel veel succes allebei op jullie eerste stage-dag, Roel en Kit. Al een beetje gewend aan de hitte? -
04 September 2005 - 20:27
Hé Broer en Schoonzus,
Wij zijn bruin en jullie??
Sorry dat ik niet meer gebeld heb voor vertrek, maar telefoon was leeg en we lagen onze roes uit te slapen want we lagen om 3 uur pas in bed. Slechte excuses ik weet het.
Zijn jullie inmiddels al echt begonnen of is dat morgen (5 sept) pas?? Ik ga zo naar bed om morgen weer in die ... file te gaan staan. Jalours? Wel nee! Nou ja een beetje dan.
Plezier en succes, maar vooral plezier!
Kus Carian & Stef -
04 September 2005 - 20:27
Hé Broer en Schoonzus,
Wij zijn bruin en jullie??
Plezier en succes, maar vooral plezier!
Kus Carian & Stef -
04 September 2005 - 20:31
Carian:
Nou ja, zet ie het berichtje er 2 keer in??!!? Dit berichtje is een testje of het nou aan mij ligt of dat deze site me gewoon belangrijk vind!
Hoi! -
04 September 2005 - 21:50
Mo:
Doe slim en ga niet zoals ik weer heel laat naar bed, morgen de eerste dag van de rest van je leven dus maak er wat van! Ga ik ook proberen ;) Ik ga contract ondertekenen voor de werkgroepbegeleiding en verven en feestinkopen doen en ik heb een tv-meubel! jeej! bijna net zo spannend als in curacao vind je niet? :D
Slaap lekker! kus!!!! -
05 September 2005 - 12:32
Joyce:
Hey hey,
Hoe gaat ie daar dan?? Al lekker bruin geworden??
Hier is het nu ook nog ffies mooi weer kan er alleen niet van genieten want ik ben aan het werk :-(
Hoe is het uitgaan daar?? Leuk dat jullie een huisje aan zee hebben zeg!! Ik hoop echt dat we nog ffies langskomen en mocht ing niet gaan dan kom ik denk toch in oktober/november. Dan kan ik misschien tog met sander meereizen moet maar ff kijken want ik weet ook niet precies wanneer hij gaat maja dat zien we wel. Als ik meer nieuws heb over wanneer ik kom dan hoor je dat natuurlijk zo snel mogelijk!! In ieder geval nog heel veel suc6 en plezier daar met ze tweeen en tot snel!!!
Dikke x van mij -
05 September 2005 - 13:38
Joyce:
Hey hey daar ben ik weer!! Ik heb goed nieuws (maar dan moet het jullie wel uitkomen die datum)
Sander en ik komen naar jullie toe!! Maar we hebben twee datums: of 25 oktober en dan ongeveer 9 dagen of 28 oktober en dan 10 dagen! ik weet niet wat kan bij jullie en of we bij jullie kunnen slapen?? Ik hoor het wel van jullie!! Ik hoop zo snel mogelijk!! heb er zin in!!
dikke xxx -
06 September 2005 - 12:30
Priscilla:
He roel en kitty,
Ik heb gehoord en gelezen dat jullie het onwijs leuk hebben.en onwijs mooi weer kan niet beter.
Jullie zullen wel zwart zijn als jullie terug komen.
jullie mogen dan gewoon nederland niet meer in.
nou geniet er van.
dikke kus priscilla. -
15 September 2005 - 17:55
Maikel & Arjan:
Hallo Roel en Kitty,
Leuke site hoor! Het weekend zit er al weer aan te komen.:D Dus het wordt weer een groot feest. Nou mischien spreken we jullie wel weer bij MAMBO BEACH.
Gr Arjan en Maikel