Weer een week voorbij! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van roelenkit - WaarBenJij.nu Weer een week voorbij! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van roelenkit - WaarBenJij.nu

Weer een week voorbij!

Door: Roel en Kitty

Blijf op de hoogte en volg

05 Oktober 2005 | Nederland, Amsterdam

Ola!! Dit keer een gezamenlijk bericht!!! Hebben een drukke week achter de rug, dinsdag begon voor Kit met een proeftour, we gingen met de stage naar de vlakte van Hato, echt leuk om gezien te hebben!! Jammer dat het geregend had en er erg grote plassen lagen! Enkele stops gemaakt om een beetje op zoek te gaan naar grotten, nou die moet je echt weten te zitten! Vervolgens zijn we verder gereden naar een maishuisje, daarna door naar Playa Kalki, waar je vanaf een rots van ongeveer 12 meter de zee in kunt springen (dus frank en ben, bereidt jullie voor!!). Toen nog even langs de Knip gereden, helaas geen tijd om even de zee in te duiken!

Dinsdagavond zijn we lekker naar Grease geweest, lovely! Grease lightning tutututu! De dag erna was het echt ff knallen op de Mi Dushi Partyboot. De eigenaar van de Nachtwacht (Joep) had ons met een versierde Mi Dushi Auto gebracht, goed geregeld! De boot vertrok vanaf Caracasbaai-haven naar het Spaanse water en Barbara beach, waar we echt konden gaan knallen! En dat hebben we gedaan hoor, de boot was eigenlijk meer een drijvend vlot , maar ja we kwamen vooruit! Uiteindelijk ook nog maar even een nachtelijke zwem gedaan, heerlijk hoor, met een biertje die je dan per ongeluk in het water houdt…mmmm.. lekker zout. En toen en toen en toen was het opeens heeeel laat en dat is verdomde…… als je de volgende dag weer naar de stage moet waar ze ook nog eens gestresst zijn voor de deadline, maar we hebben het overleeft hoor! Dus alweer bij de volgende dag en oukies, nou moeten jullie opletten, bekijk die foto maar goed! Dat was ons eten van donderdag, echt overheerlijk! Een goede bodem gelegd voor het happy hour in de Nachtwacht! Vrijdag hebben we filmpie gekeken (Into the Blue), waren een beetje laat omdat we nog even de sociale contacten moesten onderhouden via msn, maar nu hebben we dus wel een stijve nek. Zaterdag waren we te lui om op tijd uit bed te gaan om een leuk nieuw strandje op te zoeken (nee, die auto is er nog steeds niet) dus toen zijn we maar naar Kontiki geweest. Maar zaterdagavond was een goeie hoor he! Weer naar Mambo zoals gewoonlijk maar het was supergezellig! Zondag konden we ook weer makkelijk mee touren naar Kontiki (ja weer te laat uit bed). Eff lekker gelounged maar daarna nog genoten van alle Happy Hours, 9 bier en 2 rose voor 11 gulden! Kijk, zo hoort het! Na het gezuip zijn we uit eten gegaan bij Wilhelmina en natuurlijk weer de Willem van Oranje genomen (spare ribs) en daarna lekker slapie doen!!

Nou dat was het weekend weer. Deze week begon voor Kit erg lekker met een waarschuwing over mijn werkzaamheden, er is nog onvoldoende resultaat behaald in de 4 weken dat ik stage loop. Beetje jammer dus. Gelukkig dinsdag even wat anders doen: gingen met bijna alle stagiaires van de Stichting helpen met rondleidingen geven in Parke Tropical (waar Tanja stage loopt). Was voor dierendag, kwamen allerlei scholen langs die dus een rondleiding door het park kregen. Beetje improviseren, was voor mij ook de 2e keer in het park, kinderen die geen Nederlands spreken, maar het was wel erg leuk! Wat wel jammer was, de kleine doodshoofdaapjes die op dit moment verzorgd moeten worden omdat de moeders overleden zijn waren er niet. En ik had speciaal op vandaag gewacht om met zo een klein lief aapje op de foto te gaan! Helaas, jammer dus, nu nog maar even afwachten wanneer het wel kan.

Wat verder deze week op het programma staat is karten! Woensdag kunnen we als het goed is gratis karten en verder staat er nog niet zoveel op het programma, lekker relaxed dus en gewoon weer verder genieten hier! En uiteraard nog een mooi programma voor de herfstvakantie in elkaar zetten! Ik heb al enkele daagjes vrij gevraagd (hoop dat het mag ondanks dat ik geen of onvoldoende resultaat geboekt heb…) maar dat gaat helemaal goed komen!! Tot snel maar weer!

En lieve mensen, jullie reacties zijn echt HOPI BON!

Kus van ons!

• 05 Oktober 2005 - 12:33

Rob:

ah yeah, de eerste woohoo... tis weer een tof verhaaltje hier is het ook nog steeds 29graden en echt zomerweer. morgen maar weer naar het strand denk.

• 05 Oktober 2005 - 12:40

Bezorgde Broer:

shit tweede....ja rob zet het bier maar koud. Ik zal mn olifantenslip alvast in de was doen zodat ik er weer mooi bijloop morgen. uhhh kit dat ken eg nie he! is toch niet te geleuve! beetje de kantjes eraf lopen en alleen maar zuipen en paaldansen....hmmm....op zich wel goede reden eigenlijk!

ik zeg: Adios!!!

• 05 Oktober 2005 - 12:48

Mo:

JEEEJ Mo The First! Wat balen Kit...van de waarschuwing, maar misschien beter nu dan aan het einde he? Kun je vanaf nu mooi laten zien dat het helemaal niet zo verkeerd gaan :) Ik dacht trouwens dat ze daar zo'n manãna, manãna instelling hadden??? Hier gaat het wel goed. Ik heb gisteren voor het eerst een vrije avond in Leiden genomen en ben TV gaan kijken! haha...das wel bizar dat ik dat nog zo lang niet gedaan had! Morgen komt Rinske hier gezellig eten en heb ik een 'Proud to be fout' feestje op SSR, dus ik heb mijn kleuter make-up doos alweer tevoorschijn gehaald: wij gaan eens lekker sminken! :D Succes en veel plezier deze week!!!!

LIEFS! mo

• 05 Oktober 2005 - 12:48

Mo:

Shit, lopen ze me gewoon tijdens het schrijven in te halen! De zakken: BOE!

• 05 Oktober 2005 - 13:01

Tess:

Gister was het direndag, maar voor mij viel het niet helemaal mee. Ik ben geopereerd aan mijn pootje, en loop nu met zo'n stomme kap op mijn kop, want anders denken ze dat ik de wond open zal likken. Daar hebben ze natuurlijk wel gelijk in, want het jeukt heel erg! Iedereen die mij tegenkomt zegt heel leuk "ha lampekap", lachen he. Op het ogenblik ben ik dus een heel zielig hondje, maar ze zeggen dat het over gaat. Woef.

• 05 Oktober 2005 - 14:14

Frank:

Joehoe,

12 meter dat is wel hoog, als ik alleen al naar beneden kijk, vind ik het al hoog. Maar ja, ik zal al mijn testikels bij elkaar rapen en te springen. Ik vind dat jullie weer een hoop van plan zijn. Dat karten lijkt mij ook wel wat, maar pas op want jeroen verloor pas een wiel tijdens het karten. So you been warned. Dat happy hour lijkt mij ook wel wat. Het is gewoon bier drinken tot je er bij neervalt op een bank onder een dekentje en dan lkkr slapen van half 4 tot half 7, bij iemand thuis. Helaas was de bank wel een beetje hard. Had de hele dag last van mijn rug :(, minder vrolijk. Zaterdag weer een bon bini feestje, van Frank van der Meer. Hebben jullie nog suggesties om wat ik moet geven, ze zijn van harte welkom. Ik moet nu heel eventjes aan mijn huiswerkje werken.

Ajuus

• 05 Oktober 2005 - 14:23

Mike:

haai mevrouw en meneer, weer een druk weekie geweest zie ik. he maar dat prakkie nasi ziet er wel gezond uit, hmmm. he de groetjes en dikke kus. SMAK.

• 05 Oktober 2005 - 16:23

Ben:

12 meter ben je gek ofzo....
    onze schuur is op zijn hoogste punt 6 m....
    nee hoor, je hoeft alleen maar wat alcohol in me cola te doen en dan spring ik wel

groetjes Ben

• 05 Oktober 2005 - 18:13

Tineke V.d.sman:

Jullie verhaaltje worden steeds langer. Leuk hoor! Fijn dat er genoten wordt. Dat eten ziet er heeeeeel lekker uit. Steeds meer mensen weten me te vertellen dat het geweldig is op curacao en dat ze jaloers zijn op ons. Ik kan wel weer een vakantie gebruiken want tante rieky verhuizen is een hele drukte. 80 jaar verzamelde spullen opruimen en ze wil alles zelf in handen hebben gehad vóór het weggaat!!!!!!! Ik heb niet zo veel geduld hoor.Gelukkig helpen je tantes mee. Groetjes mam

• 05 Oktober 2005 - 22:13

Marijntjuh!!:

Wat een verhalen weer, zout bier... nou ja altijd beter dan het eten wat ik vanavond heb gegeten, bloemkool, aardappelen en een slavink uit een zak, ieuwghh.
    Ben namelijk aan het werk, ik heb slaapdienst in Delft, maar ben hier nog nooit geweest, erg wennen dus. Heb net mijn eerste schop van een mongool gekregen. Ik ga maar naar bed (die ik nog op moet maken grrrrr) want er wordt van mij verwacht dat ik om 7 uur weer naast mn bed sta om iedereen op tijd naar het werk te laten gaan. Wish me luck!!!

Ga zo door, jullie doen het erg goed vooral die stages (gingen jullie daar niet voor naar Curacao)....

Dikke kus Marijn

• 06 Oktober 2005 - 10:39

Daan:

Die nasi ziet er goed uit!

• 06 Oktober 2005 - 10:57

Roy:

Ola ha jullie hebben je lekker misdragen goedzo wij niet, hoewel er is niemand die ik ken die nog weet wat er allemaal gebeurd is?? Vaag ook, had alleen de volgende dag, onee twee dagen erna want de eerste dag had ik niet gered om naar school te gaan een slag in me voorwiel(MIKE)ik was me voetbaltas kwijt en er zat rode wijn op me shirt?? Geen idee van wie. Dit alles hoeft niet te betekenen dat ik me misdragen heb ofwel. Jullie daarentegen knallen op de Mi Dushi Partyboot, een biertje met zout kan echt niet, niet fit op je werk, happy hour in de Nachtwacht, dat je te laat was om je sociale contacten bij te houden is nog niet zo erg, maar dan weer geen voldoende resultaten op je stage. Dit kan echt niet hoor ik had wel verwacht dat jullie een beetje voor je eigen konden zorgen. Gelukkig komen er snel weer papies en mammies over die het weer een beetje op de rails kunnen krijgen, of zijn jullie nou zo zelfstandig dat je daar niet meer naar luistert.

Nou ik hoop dat alles weer goed komt tot snel xxx koos

• 06 Oktober 2005 - 16:34

Reut:

ooowooowooow
    jullie laten de touwtjes te veel vieren.
    dit is wel de bom al dat zuipen maarja slecht resultaten foejjj.

gelukkig hebben we jullie nog kunnen spreken en was je toch nog een beetje bij ons roelie.

nou toedels en laterss xxxxx van den Reut.

• 06 Oktober 2005 - 19:00

Rob,:

wat is het mooiste van die donut!!!!!

• 07 Oktober 2005 - 12:35

Koos:

oh oh weet niemand dat nou het gaatje in die midde

• 07 Oktober 2005 - 21:29

Wendy:

Ha roelie en kitje! Fijn dat het zo goed met jullie gaat, met je stage komt het vast goed kit, dat weet ik zeker! Over 2 weekjes gaan we daten en ja, ik heb er echt heel veel zin in! Zie jullie dan, eindelijk weer :-). Dikke kus wen

• 08 Oktober 2005 - 17:20

Rob:

ah yeah echt een tof roze gay huisje.

• 08 Oktober 2005 - 18:07

Koos:

ja die moet roel ontwerpen daar is die vast goed in. Dat staat goed op je cv gayhuisjesontwerper

• 09 Oktober 2005 - 21:16

Marijn:

Hee daar,
    Eindelijk weer eens wat leuks gedaan. Vrijdag bij concert van Jamiroquai gewerkt was erg leuk, daarna (te veel) champagne gedronken met Christa, die was jarig. Zaterdag taart gegeten in de stad, gewerkt en weer terug naar Chris, lekker filmpie gekeken. Vandaag beetje hangen met Chris en gewerkt. Moet Christa straks ook gaan missen ze gaat voor een jaar naar Australie en Azie, doet ze goed.
    Bedankt voor je mailtje, altijd weer leuk om wat te horen, en ik mis jou ook....
    Dikke kus Marijn

• 09 Oktober 2005 - 22:13

Ronaldinhozinhopinho:

Ben ik weer de laatste? Jeee, ik doe het ervoor hoor! Wel een beetje goed je best doen he Kit, anders gooien ze je straks vanaf de 12 meter hoge rots als het eb is (dat doen ze daar heb ik gehoord).

Nou hier viel het weer een beetje tegen dit weekend dus zijn we maar niet naar het strand geweest, het was maar 23 graden en lichtbewolkt. Maar deze week gaat de temperatuur weer flink stijgen volgens Gerrit Hiemstra en die kan het weten want die heeft ervoor geleerd bij de weeracademie en had een tien voor zonnologie. Inmiddels zijn de eerste kokosnoten al uit de pas geplante Nootdorpse palmbomen gevallen en is ook de eerste kokosnootdode gevallen. "Spijtig, maar slechts een klein offer voor zoveel kokosnootplezier", aldus de familie van het slachtoffer.

Nou veel plezier en paaldanspret toegewenst, hopi bon ze en tot de volgende keer!