Ah yeah Hermes house
Door: Roel en Kitty
08 November 2005 | Nederland, Amsterdam
we hebben dr weer een wekie op zitten dus tijd om de site weer even up te daten!
afgelopen dinsdag hadden we weer een bbq met de visschsteeg, aangezien het de vorige keer zo'n succes was, was erg gezellig alleen uitkijken met ongare kip want de volgende dag ging t soepeltjes!
woensdag ja ja anomiepjes wij hebben t ook gedaan, tis toch wel grappig af en toe met zo'n zware bal tegen een paar kegeltjes gooien Roel was uiteraard weer de beste, we gingen met 2 collegas van kit dr werk en ook dat was weer heel gezellig, lkkr gegeten bij de Tropen.
donderdag ging Kit samen met collega Evelien en haar vriend een wandeling maken door een populair natuurgebied. Gelukkig hadden we lange broeken en schoenen aan, anders waren we nooit heel thuis gekomen. T was klimmen en klauteren over rotsen en de slavenmuur, bijna uitglijden doordat het door de vele regen van de laat op sommige plaatsen erg glad was, maar het was wel weer even iets anders dan de hele dag op kantoor zitten!
vrijdag: ah yeah t was bijna een beetje tentachtig maar toch ook weer niet! komt bij Mambo gewoon de Hermes House Band. lekker meegezongen en uiteraard een bierke en een wijntje genomen he kit! kijk de pics!
Reut waar was je nou afgelopen zaterdag? want t was Amstel curacao race, met grote toppers zoals Boonen, savoldelli, boogerd, de dekkers, weening en nog veel meer en ja hoor ook negers op de fiets die na de streep gelijk op de grond gingen liggen, een motorrijder trouwens ook die wilde even indruk maken door tegen de muur aan te rijden,deed ie goed. op de avond zou t groot feest zijn bij mambo met de wielrenners maar dat hebben wij ons neusje maar voorbij laten gaan, want de volgende dag stond ons weer een volle dag duiken te wachten.
poeheee
op kit dr oren na ging t vorige week nog goed maar vandaag waren er wat haperingetjes!
als eerste gingen we even lekker rustig wat oefeningetjes doornemen geen probleem en daarna een lekker stukkie zwemmen, ging allemaal perfect. komen we boven zegt de instructeur hebben jullie de schildpad nog gezien? WAT waar? ja ik zat nog te wijzen zegt ie maar jullie keken niet. sjongejongejongejongejonge. maar ja op bonaire schijnen er heel veel te zitten dus die zien we daar in t weekend van 9 10 en 11 dec hopelijk dan maar, we zullen een fototje maken hoor.
maar nu bij het drama gedeelte, smiddags gingen we alleen maar oefeningen doen, zoals slang uit je mond en extra slang van je buddy gebruiken, bril afzetten door blijven ademen en weer opzetten en leeg maken jaja allemaal onder water! Roel dacht dus ook van ja mooi niet. Ik ging dus lekker me bril afzetten lekker relax ademen geen probleem totdat ik m op moest zetten, wow man ik wist niet dat ik zo para kon worden dus binnen 2 tellen zat ik op de oppervlakte. dat trucje moet ik nog even over doen, maar onzer kit dacht de instructeur even te slim af te zijn door haar neus dicht te knijpen maar dat zat er niet in hoor. ook zij mag m over gaan doen volgende week!
volgende trucje; wat doe je als je lucht op is? de slang van je buddy gebruiken, oke dus wij net doen of onze lucht op is en dus de buddy gebruiken. Kit ging eerst bij mij lurken gingen allemaal redelijk snor. toen andersom ik bij kit! ging niet zo snor, nadat ik lekker gebruik had gemaakt van haar lucht moest ik mijn eigen slang weer in me mond doen maar ja daar staat nog water in, dus wat je dan niet moet doen is eerst inademen ja je raad t al dat deed ik dus wel. Oepsie dus weer naar de oppervlakte om ff relax adem te halen. We gaan dus nog even flink oefenen want over 2 weken moeten we t echt kunnen.
we maken trouwens ook wel weer vervelende dingetjes mee hoor. Zoals zondag avond, zitten we gezellig bij Pim en Tanja fototjes te kijken, niks aan de hand denk je, dus wij lekkr gaan tukken daarna, komen ze savonds bij ons langs om te vertellen dat hun filmcamera en telefoom gejat zijn hoogstwaarschijnlijk in de tijd dat wij bij hun waren! echt bizar we zaten met zn 4n in de slaapkamer met de deur open naar de woonkamer en we hebben niks gehoord of gezien maar toch komen die kl......... binnen dus dat was eventjes balen!
maar maandag hebben we goed nieuws
woehoe
we hebben eindelijk een auto, echt beter kunnen we is wat gaan zien van t eiland
he lieve mensen thanks voor de reactions is altijd weer lachen om te lezen
doegie en tot volgende week
xjes Roel en Kit
08 November 2005 - 00:21
Mo:
jeetje mensenkinderen!!! om 1.25 'snachts bij mij een mailtje!!! dat kan alleen maar van mensen buiten NL komen. Ik lees jullie verhaal morgen, ok? KUS!!! -
08 November 2005 - 00:49
Marijn:
HAHA, ik denk, jo lekker rustig aan welke debiel zit nou midden in de nacht achter de computer. Heeft die Mo al geschreven!!
Maar ik heb ff de tijd genomen om te lezen en de foto's te zien. Het wordt allemaal weer erg grappig omschreven. En de foto's zijn weer 1 groot feest.
Ik zou als ik jullie was toch maar op je spullen gaan zitten de hele dag, dan kan je ze zeker niet missen als ze wat van je willen jatten.
Dikke Kus Marijn -
08 November 2005 - 07:20
Do:
heyyyy! keuk verhaaltje joh! dast duiken is zeker niet zo makkelijk als t lijkt, heb hetzelfde gehad op vakantie in turkije en was ook binnen 2 sec weer boven hihi! gelukkig letten ze wel goed op je! heel veel plezier nog! kus -
08 November 2005 - 09:25
Nicole:
Hey mensen!!!
Klinkt toch allemaal wel errug goed daar!!! :) En dat duiken, zou ik ook welles willen doen.. nja ik heb mijn voorproefje natuurlijk op malta gehad, maar lijkt me wel errug mooi daar!! :)
Ben benieuwd naar de schildpaddenfoto's :)
Goed Kit, ik ga je binnenkort weer even uitgebreid mailen, heb er nu wat meer tijd voor, ik ga wat minder stagelopen namelijk. Maar dat vertel ik voor de rest wel allemaal in de komende mail :)
Kusssssssssss Nic -
08 November 2005 - 09:39
Roy:
Ik zeg maar zo het kan beter soepel gaan dan stug!!?? Als het dan maar niet tijdens het duiken gebeurd. Je moet natuurlijk wel een beetje je best doen met duiken, en niet de trucjes omzeilen anders zie je nooit de schildpadden, want die kunnen de trucjes wel. Zo’n zwart strak pak staat jullie echt super sexy, en zeker als je er mee in je auto zit. Die auto is echt tof, alleen zal ik kit er maar in laten rijden want ik zie nog geen deuken ofzo. Ik ga weer effe iets doen om me tentamen te halen, doen jullie ook je best. Doei xxx koos -
08 November 2005 - 11:19
Frank:
Joehoe,
Ziet er strak uit hoor luitjes. De broekjes van de wielrenners, jullie in het duikpak en natuurlijk de auto. Het duiken gaat vast wel lukken net als die sprong van 12 meter. Ik heb eindelijk geen pijn meer aan mijn rug. Woehoe, dat is het goede nieuws het slechte nieuws was dat ik een 4,9 voor scheikunde hebt gehaald, maar voor de rest wel voldoendes. Ik vond zelf ook wel dat ik het had verdiend om voor de rest voldoende te krijgen omdat ik net als op de vakantie keihard hebt geleerd. Ben nu lkkr vrij en ga genieten, ohh nee ik moet me band plakken, lastig werkje. Ik zelf was er maandag achter gekomen dat die lek was, maar ik weet niet hoe??? Maar ja, dat had ik wel vaker die zaterdag.
Ik heb jullie weer genoeg geinformeerd over het thuisfront, behalve dat paps nu in het ziekenhuis ligt en met hem gaat alles goed. Hij heeft wel veel pijn, maar dat komt wel goed door de lkkre medicijnen die hij krijgt. Mams heeft eindelijk echt vakantie, ze heeft nog nooit zoveel geslapen.
Ajuus en koeskoes -
08 November 2005 - 11:24
Daan:
Vette bak ook! Zit heel bekend nederland daar ofzo!? Hilversum ligt zeker in curacao... -
08 November 2005 - 11:42
Tineke V.d. S.:
wat is nou anomiepjes??
Maar wel weer een leuk verhaal zeg! Dat duiken is toch moeilijker dan jullie dachten he! De foto's zijn weer mooi hoor, vooral die van jullie in duikpak.Nog even en Roel zijn haar is net zo blond als dat van Kitty zeg! Genieten jullie nog maar even want hier is het weer niet alles. De verwarming hebben we weer nodig en de winterjassen zijn weer uit de kast. Groetjes en dikke kus mam -
08 November 2005 - 14:02
Patty:
heej lieve familie, leuk zeg dat duiken lijkt me ook wel heel erg leuk maar wel moeilijk... Zeker nou ik dat van jullie heb gelezen.. Ik ben wat meer gaan werken want ik ga in feb en in maart een weekendje weg.. In feb ga ik met de meiden naar Arsen en in maart met de suup (ray en niels enzo..) naar Belgie, dus dan moeten er weer centen in de zak zitten om dat uit te kunnen geven toch..? Verder is het hier saai (komt ook vooral door het weer want dat is helemaal niets) en heb eindelijk iets meer lessen te volgen.. Nog even en ik ga school nog leuk vinden ;) Nou Roelie en Kit weer heel veel plezier deze week en ik hoop snel weer wat te lezen.. DIkke kus.. Ook van de rest hierzo.. (paps, mams, nikki en kenny) -
08 November 2005 - 16:25
Rob,:
ah yeah toffe bananenwagen!! en die duikpakkies zien er ook wel sexie uit!
hier gebeurd verder nie zoveel beetje stagelopen enzo, zaterdag naar het casino geweest maar geen
miljoen gewonnen.
oohja roel we missen je nog steeds met het voetbalclubje!!!
xxx -
08 November 2005 - 23:30
Den Reut:
Mwwaa hier krijg ik moraal van!! een vier deurs twingo en nog prachtig geel ook.:D
Echt een mooie pimp bak, daar zou ik wel ff een paar rondjes mee over de boilevaart willen rijden!!
En ja ik had aanbiedingen om naar u toe te komen met de koers. Maarja zoals je begrijpt is mijn prijskaartje kwa startgeld nogal groot, dus uit eindelijk kwam het er op neer dat ik gewoon onbetaalbaar was voor de organisatie van de koers. ;) sorry :D
Anders had ik wel ff met de solo van Den Boonen mee gesprongen. En doe die collega wielren negers de groeten.
mzzls latersss en nog veel plz daar xxxxx -
09 November 2005 - 08:49
IBM'etje:
Ha die Roel en Kit,
Klinkt nog steeds alsof jullie het daar nog wel ff vol houden. En ik hier maar 'ploeteren' voor school :P!
Ik kom denk ook nog bij jullie langs, als Pasen en Pinksteren op één dag vallen. Dus hou daar maar rekening mee.
Verder veel plezier weer de komende week. Kan niet wachten tot het volgende bericht, aangezien deze zo lekker duidelijk geschreven was :).
Groetjes
jullie aller Maarten -
09 November 2005 - 16:12
Marieke:
super stoere wagen hebben jullie. Kennen jullie eindelijk zelf lekker touren. -
10 November 2005 - 17:22
Wen:
Nou he, hermes house band was cool! Een erg leuk feestje met lekkere wijn, he kit ;-)!! We bellen snel want dan kunnen we lekker samen gaan eten.. Tot snel! Kus Wendy -
10 November 2005 - 18:42
Tineke Van Schie:
Ja hoorrrr, we zijn er weer. Het heupje is vervangen, en je vadertje loopt weer als een kieviet (als een kieviet met 2 krukken dan wel, maar toch). We zijn blij dat we weer thuis zijn, iedere dag patatekes gaat ook vervelen. Jullie hebben weer een hoop meegemaakt, zo te horen, en een leuk autootje op de kop getikt. Doen jullie voorzichtig!!!
Zijn de zeepjes uit het Mariott al op? -
10 November 2005 - 21:20
Carian:
Hé hallo. had wat probleempjes met deze site en het "attenderingsmailtje" is verdwenen. Maar goed, ben ik weer eens. Leuk te lezen dat Roel echt familie is. Net zo'n schijterd als z'n zus. Ik heb nooit gedoken maar de 1e keer snorkelen gaf ongeveer hetzelfde resultaat. De 2e keer ging beter, dus het komt ook met jou vast wel goed. Verdere verhalen van hier zijn niet heel spannend, behalve dan dat ik morgen met Joop een feestje ga organiseren. Op Joop z'n verjaardag vieren we ook die van mij. Stoelen aan de kant en wat 70's muziek. Ja ja jullie gaan wat missen! Aan de andere kant hebben jullie geen gebrek aan feestjes geloof ik.
Nou tot later & groetjes van Stef -
11 November 2005 - 08:55
Chubbe:
Nog ff tussendoor; Herpes House... klinkt besmettelijk. Passen jullie wel goed op ;)
Tot ziens,
Maarten