Hopi bon weekend!
Door: Roel en Kitty
13 December 2005 | Nederland, Amsterdam
Vrijdag, alweer de laatste werkdag! Eigenlijk zouden we meegaan naar De Tropen, waar de band van “Chillen op de Antillen” kwam optreden. Maar Roel en Kit dachten: het is tijd voor een dutje na het eten, en we toen we om 23.00uur wakker werden en de regen hoorden, besloten we om lekker verder te slapen! Was ook wel nodig ook, want we hadden een druk weekend voor de boeg! Zaterdag gingen we met zijn 8-en boodschappen doen voor onze verlate Sinterklaasbbq. En ja, als je elkaar niet iedere dag spreekt kan er wel eens langs elkaar heen gecommuniceerd worden. De 1 dacht we doen zaterdag kado’s en bbq, de ander alles op zondag. Uiteindelijk besloten we om zaterdag Sinterklaas te gaan vieren, en zondag een mooie duik te gaan maken.
Zaterdag dus even snel nog kado’tjes gehaald bij een soort van grote Intratuin /Gamma en daarna door naar de Daaibooibaai. Gelukkig ging Joep ook nog even mee met zijn eigen auto, anders konden alle spullen nooit worden ingeladen! Bij Daaibooi aangekomen gingen de mannen eerst bewijzen hoe stoer ze wel niet zijn. In de zwembroekjes door de bush-bush, op weg naar een stuk waar je vanaf een paar meter hoog het water in kan springen (nee, niet met zo een plankje als bij Playa Forti). Roel stond natuurlijk weer lekker 7 kleuren te poepen toen ie daar boven stond, maar uiteindelijk heeft hij zich wel weer bewezen! Helaas wel een scheurtje in zijn lip, maar toch weer overleefd! Na de jump kwamen de andere gasten aan met ons vlees en drinken, dus toen kon het feest beginnen! Alle kado’s werden onder een palmboom gelegd en de fakkels werden aangestoken. Op dit eiland moet je goed opletten om een mooie zonsondergang te zien, want deze is binnen een minuut voorbij! En daarna werd het dan ook echt wel erg donker! Er werd hout verzameld, in een afvalbak gedaan en aangestoken. Helaas was het allemaal nat en werkte dit minder goed als gehoopt. Toen Son lekker bezig was met lucifertjes erin gooien kwam er opeens een mega-vlam, waardoor zij de rest van de avond met ijs om de arm heeft gezeten. Maar verder was het een zeer geslaagde avond, met veel eten en drank! Na het eten begon het Sinterklaasspel, met dobbelen en kado’s doorschuiven. Iedereen had erg zijn best gedaan: het grote poezen-doe-boek, kerstbomen en kerstmutsen, fakkels, souvenirs, bezemstelen etc. gingen rond de tafel. Was erg leuk!
Na het spel nog een mooie nachtelijke zwem gemaakt, maar dit was erg koud, dus snel eruit en spullen inpakken om een einde te maken aan de mooie avond. Het was nog maar de vraag of we snel weg konden gaan, want het 1e probleem was het inladen van de spullen. Heen hadden we 3 auto’s, terug nog maar 2.. Uiteindelijk, met een beetje passen en meten en proppen was alles ingeladen. Probleem 2, hoe komen we van het strand af? Onze gele kanarie zat heen al bijna vast, dus terug maar even voorzichtig proberen. Ondertussen wil die andere auto starten, maar nee hoor, accu leeg! Ja, met een oude golf kun je ook niet de hele avond de radio luisteren! Op dat moment staat de kanarie vast in het zand, dus iedereen even helpen duwen, gelukkig snel eruit! Daarna weer snel terug, om die andere auto van het strand af te duwen! Een mooie afsluiting van de avond zeg maar!! Bij de Vischsteeg nog even een drankje gedronken en daarna lekker gaan slapen.
Zondag hadden we om 11.30 afgesproken bij Atlantis, om duikspullen te gaan huren. Ook nu weer met passen en meten alle spullen in de auto’s gepropt en achter elkaar aan richting Santa Cruz gereden. Hier ligt Mushroom Forest, de plek waar wij gingen duiken. Toen we er allemaal klaar voor waren zijn we met de boot weggebracht naar het beginpunt. Hier moesten we onze eerste bootduik doen! Spannend!! Snel allemaal in het water (gingen met zijn 7-en, Sonja kon helaas niet mee) en we gingen naar beneden. Is wel even wennen, opeens met een hele groep mensen, maar het was leuk om zo voor het eerst alleen te duiken! Na alle verhalen over de Mushroom viel het eigenlijk een klein beetje tegen, geen schildpad gezien ofzo, maar ondanks dat was het een mooi gebied met mooi koraal! Aan het einde zijn we nog in de Blauwe Kamer geweest, waar wij vorige week ook al waren geweest. Maar toch weer mooi om te zien!
Na de duik zijn we meteen terug gekeerd om de spullen te droppen, daarna door naar het Happy Hour bij Mambo en even snel een broodje eten om daarna nog even bij Wet & Wild een drankje te halen. Was een erg gezellig weekend, een goed voorproefje op Bonaire!
Nu weer een weekje werken, begon voor Kit goed met een tochtje door de Bush-Bush. Samen met gids Frensel en stagiaire Mariolie op pad, met knipscharen en kapmessen om een pad te maken in een natuurgebied. Een heel bijzondere ervaring zo op de maandagmorgen!
En ook bij Roel gaat alles goed, lekker meegeweest naar vergaderingen en besprekingen en verder gewoon lekker bezig!
Ayo!!!
13 December 2005 - 06:27
MiNk:
Joehoe, Wat een prachtig verhaal!!!
Mink -
13 December 2005 - 09:02
Do:
haha lache joh! en hele leuke foto's, echt lovely! kusss -
13 December 2005 - 09:29
Rob,:
jahoor sinterklaas onder een een palmboom. maar is roel nou een stoer gabberdanjes aan het doen???
xxx -
13 December 2005 - 09:31
Paul En Dewy:
Hey Roel en Kit!
Weer heel wat meegemaakt in het weekend!Gezellig hoor!Op naar het volgende feestje, kerstmis.
Veel liefs -
13 December 2005 - 11:09
Frank:
Joehoe,
jaja, bij jullie is er vlam in de pan. Bij ons ook niet. Paps is een escort service begonnen, want in plaats van een mooie sportage, kregen wij een escort stationwagen. Uiteindelijk zullen we ook wel de Sportage krijgen. Het weekend was hier weer goed te doen, in loco waar jeffrey zich niet zo lekker voelde en robert slootje ging springen en toen de helling net te stijl was viel die in de sloot. Terugreis was koud maar we hebben onze stembanden fijn laten trillen met: Robert is met zijn kontje in het water gevallen ...
Tot het volgende verhaaltje maar weer.
Koeskoes -
13 December 2005 - 12:01
John:
19028 pageviews! Weet je wat jullie zouden moeten doen? Naar de Kamer van Koophandel! -
13 December 2005 - 12:11
Jeremy:
Wanneer komen jullie nou terug? -
13 December 2005 - 12:15
Peter Timoteef:
Kunnen jullie een mooie landschapfoto van het weer maken voor het weerbericht op de achtergrond voor vanavond? gr. Peter -
13 December 2005 - 12:16
Vader Van Roel:
Hoi roel, kan je even helpen met de kerstversiering? -
13 December 2005 - 12:23
Cindy:
Hoi kitty, ik hoorde over je site en ben gelijk ff gaan kijken. ik ben de (nieuwe) vriendin van Ron . We hebben nu 1 maand! Het is echt een schatje! Kusje -
13 December 2005 - 12:47
Daan:
Wat een romanticus is die roel joh! Toen die met ons op vakantie was gingen we nooit naar de zonsondergang kijken.. :( -
13 December 2005 - 13:11
Moeder Van Ron:
Leuk he, Kit en Roel, met Kerst zijn we niet met z'n vijven maar met z'n zesjes!! Is het goed als Cindy op jouw plekje aan de gourmet-tafel zit, Kit ?? -
13 December 2005 - 15:46
Moeder Van Roel:
Hoi kinders,
Wat een belevenissen weer zeg!!Jullie doen wel gevaarlijk met vuur hoor! Vanavond ga ik terugmailen roel. Groetjes mam -
13 December 2005 - 17:01
Mike:
he halloo, ohohoh wat hebben jullie het slecht. hahha weer leuk verhaal hoor. alleen ik heb het te doen met jullie gele monster. volgens mij ken je die gewoon in zee dumpen als jullie naar huis gaan. maarja gelukkig gaat alles goed daar. he kinders dikke kus, mikkie -
13 December 2005 - 17:45
Roy:
He het lijkt wel op een vakantie in frankrijk! boodschappen doen in een soort intratuin/gamma en dan bbqen en ook nog spullen die niet in een auto passen, wij hadden niet anders! Jullie moeten het wel naar je zin hebben! Die vriendin van Ron is echt een leuke meid! ze heeft geloof ik ook zo een site als jullie maar ben het adres vergeten?? En ze heeft ook nog leuke vriendinnen leuker als de vriendinnen van Kit (ojee, dit is een geintje he) Wat ik nu lees op de site kan echt niet! In een eerder berichtje heb ik wel eens gelezen dat je de natuur aan het redden en schoonmaken was met gevaar voor eigenleven. Maar nu ga je gewoon weer een natuurgebied in met een kapmes om een pad te maken. Je begrijp wel dat ik als natuurliefhebber en iemand die respect heeft voor alles wat groeit en bloeit erg teleurgesteld ben! Ik hoop dat jullie hier nog effe over nadenken als je weer gaat duiken in een forest?? Doei xxx koos -
13 December 2005 - 17:59
Buurjongen Van Roel:
Gaaf verhaal, wel leuk sinterklaas vieren op een eiland in de zon....!!
Als je nu Mitch over het stand ziet wandelen doe hem dan ff de groeten. -
13 December 2005 - 18:43
Ben:
Who !
Wat een hoop gedaan zeg, maar ik heb ook niet stilgezeten. Bergen huiswerk vind ik, maar mam vind het natuurlijk weer meevallen. Nog wel goede cijfers gehaald. dus dat is weer het goede nieuws.
dat was het wel weer...
Tot over 6 a 7 weken.
Je geliefde broer Ben -
13 December 2005 - 19:20
Marieke:
super gaaf om sinterklaas onder een palmboom te vieren. En die fotot van jullie samen is ook super gaaf. Romantisch bij zonsondergang -
13 December 2005 - 19:59
Ronaldinhozinho:
Homies for life! -
13 December 2005 - 20:41
Neefje Van Kitty:
Ha die Roel en Kit,
Ook hier genieten we van zon, zee en bier. Alleen zonder die zon en zee dan. Maar dat maakt niet uit, heb trek in een koekje.
Ook hier komen kerst en oud en niew eraan. Dat gaat mensen niet in de koude kleren zitten. Of eigenlijk wel... Nouja in ieder geval de sfeer wordt er steeds beter van.
Tot slot wilde ik nog zeggen; ga door met het schrijven van jullie belevenissen (altijd leuk om te lezen, zeker in een tussenuurtje) en nog veel plezier verder.
Groetjes jullie aller Maarten -
13 December 2005 - 21:28
Tinekev.d.s.:
Nou we hebben genoten van marianne weber hoor!!!!!!!!!!!
Jullie hebben we niet kunnen ontdekken maar we hebben het opgenomen. groetjes mam -
14 December 2005 - 09:42
Mo:
aaaaah wat een lieve foto!!! En jullie hebben me mooi in één keer ingehaald met duiken, ik haalde mijn brevet en liet hem verlopen, tis nooit van alleen duiken gekomen haha! Gaaf hoor, klinkt echt mooi.
Het lijkt wel of je nu op reis móet zijn! Dewy en Paul druk, jullie druk en ik heb afgelopen weken nix anders gezien dan mijn studieboeken -> niet zo'n spannend verhaal haha!
Kus! -
14 December 2005 - 11:04
Li:
Hai Hai,
Leuk hoor die berichtjes hier. Maar als ik dan uit t bericht van Roy kan opmaken dat Kit geen leuke vriendinnen heeft dan... is heel mijn week naar de klote!
Echt leuk dat jullie nu helemaal zelf zijn gaan duiken! Gaan jullie daar ook alles even in kerstfeer aankleden?? Even een leuk boompje, kerstkaarten versturen en niet te vergeten... de kerststal met t kindje Jezus! Ik ga binnenkort beginnen aan mijn kerstgedicht! Nog heel veel plezier daar,
xxx Li -
14 December 2005 - 11:52
Dee:
AHhhhh wat een leive fotooowwww:P KUssss -
14 December 2005 - 12:12
Nichtje En Buurmeisje Van Roel:
Hoi hoi, Mega leuk om al die verhaaltjes te lezen! En op de foto's te zien hoe mooi weer het daar is! Ben jaloers! haha... Kus van je nichtje -
14 December 2005 - 12:25
Den Reut:
hehe goed bezig daar lui.
Hier ging het ook suup. Dikke party bij Koos en daarna met ron eus en sander loco onveilig gemaakt. beste weekendjes altijd.
hee veel plz de laatste weeken latersss xxxx -
14 December 2005 - 12:25
Boelie:
goede middag jonge lui. roel wanneer geef je weer zo een gabber feest je bent het in ieder geval niet afgeleerd ouwe gabber. en kit verwent hij je nog een beetje anders moet je maar terug komen ik sta al te wachten haha.check jullie later homo's voor life -
14 December 2005 - 16:01
Roy:
Li, jou vind ik wel leuk hoor!! -
14 December 2005 - 18:51
Mariolie:
mooie foto, ik ben blij dat jij mijn begeleidster was. heel goed gedaan -
14 December 2005 - 22:13
Tineke V.d.s.:
Heeft niemand Marianne Weber op curacao nou gezien???????? -
15 December 2005 - 12:23
Cin:
Haha! Zo te horen is het een dolle bende.
Dikke Kus, Cin -
16 December 2005 - 21:48
Roel Zijn Zuster:
Hee Hallo,
Sorry, ik had je verhaal nog niet eens gelezen, erg he. Klonk allemaal weer erg leuk en zoals altijd met wat stuntelwerk. Ik ben voor morgen alle foto's op een rijtje aan het zetten, zodat heel de familie en vrienden jaloers kan kijken naar waar jij zit. Is nogal een werkje, prisc, jou en mijn foto's maar goed. Heb wel zin in morgen, wordt wel ff knallen denk ik, wel erg jammer dat jij er niet bent, maar ja met foto's ben je er toch een beetje bij. En je hoeft niet bang te zijn dat ik morgen geen foto's maak!! Ga voor het eerst in mn leven foto maken van een dronken mamma........ (hoop het wat denk jij?).
Have fun in Bonaire, veel foto's maken he!!
Dikke kus Marijn -
17 December 2005 - 17:44
Wen:
Roelie en Kit, het eten was gezellig donderdag en happy hour ook! Zie jullie snel.. :) Kus Wen -
17 December 2005 - 18:08
Jasper&Fenna:
We zijn nu bij je vaders en zus verjaardag. Het is hier heel gezellig. Wel jammer dat je er niet bent. Jij ook gefeliciteerd. We zijn hier de foto's aan het kijken. Het ziet er heel mooi uit daar. Ben je lekker aan het feesten met je vriendin. Hoop dat het weer daar mooier dan hier is, denk het wel. Het is hier heel koud. Nog heel veel plezier daar met je vriendin. Groetjes Jasper en Fenna. -
17 December 2005 - 18:18
Fenna:
Hoi, hier heeft het maar even gesneeuwd maar het was gelijk weer weg. We hebben allemaal de foto`s gezien ze zijn heel mooi. Heb je lekker gezwommen met je vriendin. Is het eten lekker. hoeveel graad is het bij jullie, bij ons is het heel koud. xxxx-s-jes fenna -
17 December 2005 - 19:03
Feestvarken 2:
Hé broertje. Nog 1 uurtje en dan gaan we los hier. Middagsessie was al leuk. Feestende kinderen en oudjes op de bank. Het huis is omgetoverd tot discotheek. Borjes WC en Garderobe (20 / 50 €ct). Mama is al weer veel te veel eten aan het klaarzetten. O ja, we hebben een tap en bij het huren gezegd dat we voor ongeveer 50 man bier moesten hebben. Komen ze vanochtend met 220 liter aanzetten. Ruim 4 liter pp!! Goed, dat beloofd dus wat.
Later misschien nog meer nieuws. Groetjes! -
17 December 2005 - 19:11
Gertje & Samson:
Heej lekker ding en Kitty ;) hebben jullie topstars nog gezien? htttp://www.topstars.nl
Lees: 2-12-2005
Topstars in Curacao!!
De jongens hebben het goed bekeken. Van 2 t/m 6 december ontvluchten ze de kou en gaan ze lekker van de zon genieten in Curacao. Er moet natuurlijk wel gewerkt worden, onder andere voor de opnames van het TROS-muziekfeest en van hun nieuwe videoclip...
Ik hoor het wel! :)
Samson: Ahmaar gertje ik heb weer een drolletje gelegt.. -
17 December 2005 - 20:36
Ria:
Hoi Roel en Kitty,
het is al gezellig hier. Gefeliciteerd met pa en Carian. hele fijne kerstdagen en een geweldig 2006.
Veel plezier nog de laatste weken. Groetjes. -
17 December 2005 - 20:48
Kees En Georgette:
hoi, is het nog steeds leuk?
Hier wel: groot feest.
We zien jullie volgend jaar wel weer in dit koude landje.
groetjes. -
17 December 2005 - 21:00
Jean-Pierre:
Ik ben Jean-Pierre de vlagger van Joop. Ik kom van Curacao, En ik hoorde dat jij daar studeerd. Ik zou maar zeggen, geniet van de lekkere zonnetje daar zo en doe je best. Groetjes Jean-Pierre vanuit Nederland. -
17 December 2005 - 21:09
Jeanette En Marty:
Ook wij zijn de verjaardagen aan het vieren van pa en zus!
Het is een dolle pret.
Het voetbalteam van Joop doet iets nu, wat weten we niet, want we zitten er te ver vanaf! Het blijkt dat Joop een Beertender heeft gekregen van zijn team. Oh wat vervelend! groetjes, Jeanette en Marty -
17 December 2005 - 21:27
GOD:
Wees lief voor elkander en drink niet teveel. En koester Cindy. -
17 December 2005 - 21:45
Lies:
He Roel en Kitty, jammer maar helaas dat jullie hier nu niet zijn. Ik heb net de foto's van Marijn gezien, erg leuk, en ook de film met de dolfijnen. Kicken hoor. Nou groetjes maar weer en tot de volgende keer. Doeiii. -
17 December 2005 - 22:10
Danielle:
He die Roel
heb je het een beetje naar je zin?
wel hard doorwerken he dan gaan wij nog even een feestje vieren
geniet er nog even van en dan zien we je vanzelf wel weer
groetjes thijs en danielle -
17 December 2005 - 23:22
Rianne:
he neef en kit, groot feest hier. we doen het nog wel over als jullie er weer zijn. En dan weer met dansende tante's en gabberende broers. Nog veel plezier daar!! kusjes -
17 December 2005 - 23:38
Goeie Morge:
Eej lul, (Henk v/d sman)
gaat alles goed? Wij zitten hier te dampen bij JOopie best feestje hier! Ze;fs hansie is er!!!!!!
En fred gaat gewoon volgensd jaar weer de A doen! -
17 December 2005 - 23:40
Inge:
Hoi, hier je aller liefste nichtje weer! Hans zegt Hallo! Jij mag na Inge zegt Lies! Hahaha zeggen alle tantes! Anne -
17 December 2005 - 23:41
Inge:
nneke zegt whahhaaa hou is op! haha.. veel plezier nog! Kus -
17 December 2005 - 23:43
Ttineke Bos:
lieve roel het is hier heel gezellig.we dansen en drinken doei roel en kitty -
17 December 2005 - 23:44
17 December 2005 - 23:45
Jacques Yves:
Roel en Kit er is vanavond echt geen reet an zonder jullie....???
We gaan dit met het fam. weekend ff dik overdoen. Kus de buurjongen....!!!! -
17 December 2005 - 23:54
Anneke:
lieve roel en kit
jullie hebben vast al een heleboel onzin gehoord vanavond, maar hier komt ook nog wat van mij. Het is hier onwijs gezellig we dansen al de halve avond. Ik hoop dat bij jullie alles goed gaat. .ik heb jullie geprobeerd te zoeken maar dat is nog niet gelukt. Van Kees heb ik nu geleerd hoe ik jullie moet opzoeken, dat ga ik nu proberen. groetjes Anneke -
18 December 2005 - 00:04
Henk M:
ha die roel en kitty,
Hier een bericht uit nootdorp van ja hoe ken het ook anders van henk M
Het gaat heel goed bij jullie heb ik gelezen en gehoord. de sint is net verdwenen en kerst komt er aan. Nou ook weer leuk toch. Ik hoop dat jullie het verder naar jullie zin hebben en ik zie jullie wel weer.
De groeten van Henk M.
Nou doeiiiiii -
18 December 2005 - 01:00
Lies:
dit is mijn toetje toe en dan lekker slapen.
welterusten. doei -
18 December 2005 - 01:15
Thijs:
He roel het is vast veel mooier weer bij jullie maar het is hier veel gezelliger jammer dat je er niet ben maar je heb t vast naar je zin daar zie je later en have fun mzzl -
18 December 2005 - 01:30
J.Y.:
Eentje nog dan dan ga ik echt naar huis.................................................................................................................................................. -
18 December 2005 - 01:37
Lies En Henk:
Nu gaan we echt naar huis. 't was een gaaf feessie. nou groetjes dan maar en tot de volgende keer. -
18 December 2005 - 01:47
Thijs:
he roel mazzel ga weer naar huis zie je over n maand of 5 ben dronken maar wil de laatste zijn die je een beriggie stuurt dikke kus thijs en daan je moeder en tantes zitten te controleren of t allemaal wel klopt wat iuk typ sjakie doewt nu ook moeiluk maar see joe -
18 December 2005 - 02:16
Marijn En JP:
Nu ff een normaal berichtje. Ik hoop dat je het allemaal nog snapt, ik zie dat het type werk erg matig (biergehalte is erg hoog) is punt. JP heeft de tantes ff goed laten dansen, we waren blij dat hij er was, was het toch nog ff erg antialiaans!!! De hele fam. was onder de indruk. We hebben hem de hukkebuk proberen aan te leren, dat bleek moelijk voor een antaliaan, maar hij beloofd de volgende keer weet hij hem. Roel hoop dat Bonaire de moeite waard was,
Dikke kus Marijn
en JP
Pasa un bon anochi -
18 December 2005 - 02:39
Carian:
het was errug gezellie!! Nu half 4 en we gaan lekker slapen....... -
18 December 2005 - 02:57
Joop:
hoi roel en kitty het is nu bijna vier uur en iedereen is de deur uit . het was weer erg gezellig. dit klinkt niet zoals ik bedoel. het was echt eeeeeeeerg gezellig.
joop.
dikke kus. -
18 December 2005 - 03:08
Joop En Marijn:
Koos is niet geweest.
En jacques yves is je neefje Sjaaques. En verder is het hier een terring zooi, zal morgen net zijn of je een oud cafe binnen stapt met je blote poten, vol met plakkerig bier. Echt tijd om te slapen, roept mam vanaf de trap, die hem aardig heeft zitten!!!
Dikke kus -
18 December 2005 - 14:56
Jacques Yves:
En gewoon fit wakker zonder kater. Het moet niet gekker worden. Hoe was het duiken...? Vast heel gaaf..!!! Have fun en tot laters -
19 December 2005 - 18:48
Anneke:
Zoals belooft even een berichtje van mij. Ik heb jullie dus uiteindelijk gevonden, had ik natuurlijk veel eerder moeten doen, maar ik ben nog niet zo handig op de computer dus dacht ik als hij het niet doet zal het wel aan de comp. liggen en er verder niet meer aan gedacht.Nu zal ik de tijd dat jullie daar nog zitten regelmatig even kijken en jullie belevenissen lezen.Voor nu gezellige kerstdagen in de zon en een goed begin voor het nieuwe jaar.Groetjes Anneke. -
19 December 2005 - 22:02
Roy:
jahoor je fam heeft gewoon je site gespamt! was wel gezellig zo te zien. En die koos die niet geweest was was ik dat? Had wel een kaartje (joop ze zeggen dat je knapper wordt met de jaren maar jij was het vroeger al) maar niet persoonlijk gehad dus ik was er niet. En ik weet niet wat jp allemaal verteld heeft maar hij zit in me team en komt gewoon uit nederland hoor, maar kan zeker lekker dansen en trommelen! Ik ga gauw me bed in want ondanks dat ik niet op het feest was heb ik van het weekend wel wat uurtjes gemist. Doei slaap lekker xxx koos -
20 December 2005 - 13:13
Neefje Van Nichtje En Buurmeisje Van Roel:
Hoi roel en kit, wat leuk dat jullie het leuk hebben.
groeten -
20 December 2005 - 16:43
Rob,:
jemig, ik dacht dat wij veel onzin typten