Crazy! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van roelenkit - WaarBenJij.nu Crazy! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van roelenkit - WaarBenJij.nu

Crazy!

Door: Roel en Kitty

Blijf op de hoogte en volg

12 September 2005 | Nederland, Amsterdam

Hallo!!

het is weer tijd voor een nieuw bericht, want er zijn weer spannende dingen gebeurd!!
Woensdag was er 1tje jarig en dat hebben we gezellig gevierd! eerst natuurlijk naar de stage, toen moest Kit om 4u gaan mountainbiken (foto vast al gezien!) wat erg warm en vermoeiend, maar wel lekker was. Minder was dat er nu nog steeds een afdruk van de kettingkast in mn been staat, maar goed, alles beter dan 50 muggenbulten op je been! dat valt nog steeds mee gelukkig! Uiteindelijk lekker uit eten geweest bij TuTu Tango, allemaal kleine hapjes, hele grote bijzondere kaart, was erg leuk! Vrijdag weer naar TuTuTango geweest, kwamen we BN-ers tegen! De Zoop-crew liep er rond (Li ik mail je nog een foto) en mensen van Temptation Island.

Zaterdag was hier de Crazy Beach Challenge op Mambo Beach. Gingen we met allemaal studenten gekke spelletjes doen op het strand. kruiwagenrace met een geblindeerde duikbril op, vlotten bouwen, paintballen, kano-en, met een ei kruipen, rollen en uiteindelijk gooien en dat was het eigenlijk wel weer. was een erg gezellige dag, s avonds weer terug gegaan naar Mambo, totdat de centen op waren, toen moesten we echt gaan.

Zondag lekker uitgeslapen en toen naar de caracasbaai geweest, we hadden een duikbril geleend van onze buurman. Erg goed plan, maar doordat er water in kwam was roel meteen zn zachte lenzen kwijt, dus roel heeft op zijn eigen gezellige manier duidelijk gemaakt dat ie het niet zo leuk vond. Gelukkig gingen we weer snel verder met snorkelen, naja, oefenen dan want ademen onder water bleek nog erg moeilijk zonder neus. Uiteindelijk ging dit perfect en hebben we allemaal mooie visjes gezien! Helaas had Roel de snorkel gesloopt (eerst de snorkel zelf laten verdrinken, lag op de bodem van de zee...) en nu zijn we dus erg benieuwd wat onze buurman gaat zeggen!
Ow en roel is hier ook nog op zoek naar voetbalmaatjes...

Nou dat was het weer voor nu! Hardstikke leuk om steeds al jullie reacties te lezen!

Dikke zoen van ons!!

ow en eventuele post kan gestuurd worden naar:
De Ruyterkade 55
Willemstad, Curacao

• 12 September 2005 - 06:38

Grote Zus:

Hé goedemorgen,

Gelukkig, ik kan weer op de site. BIj het vorige bericht kon ik de site niet openen. Ziet er allemaal erg leuk en stoer uit. Ben zelf weer op hike geweest (Roel leg jij dat even aan Kit uit). In zeeland, waar het weer gelukkig perfect was. We zaten precies tussen de overstromingen in Rotterdam en Belgie in! Heb achter een boot gehangen op een wakeboard. Zeg maar snowboarden op het water. Vet, zal ik maar zeggen. Nu wel een beetje brak en mega spierpijn overal.

Ltr!

P.S. Roel haal die snor eraf, geen gezicht!!

• 12 September 2005 - 08:46

Daan:

Zet gewoon een contactadvertentie: Jongen zoekt voetbalmaatjes. Bel. 06..

Ps: Laat die snor staan! ;)

• 12 September 2005 - 09:00

Den Reut:

Goed werk daar, luitjes. En zelfs daar kan onze Roel het niet laten om weer een zooitje te maken met de buren. Maar Roel als je nu ff met de buur naar een mooie zonsondergang gaat kijken maak je het vast wel weer goed.

mMar schatjes ik gaat weer aan de slag. xx ikuh

• 12 September 2005 - 10:12

Frank:

Joehoe

wat een groot feest, maar dat grote feest kan nog niet beginnen, want ik ben nog niet binnen. Ontdek alvast maar de sexy hot spots voor mij, dan kunnen jullie me lkkr ff rondleiden. Ben nu gelukkig vrij om dit leuke berichie te sturen. Ik ben er klaar voor, om naar curacao te gaan, zijn jullie ook al klaar voor mij...

met vriendelijke groet

je beste zwager, je lievelingsbroertje, alias master badmintonner nr.II oftewel Ik

• 12 September 2005 - 17:26

Rob:

ah yeah het is dus net als hier, roel lenzen kwijt, schelden, dingen slopen, niet scheren en uitslapen.

maar was de kettingkast zo warm dat hij in je been is geburnd of heb je gewoon weer rare capriolen uitgehaald???

groetjes,
    rob

ps:die hapjes zien er wel goed uit

• 12 September 2005 - 17:42

Marijn:

Hee Kroelie en Kitty,
    Coole foto's hoor. Ik zie Calamaris liggen jammie, ik kom snel langs om ook zo lekker te eten, hebben jullie al een slaapplaats gevonden? Een schuur, een groenbak een strandstoel maak nie uit.
    Ik had nog wel een snorkel gehad maar ben blij dat ik hem niet heb meegegeven!!!

Kus Marijn

• 12 September 2005 - 18:28

Wendy:

Hallo lieverdss, leuk die verhalen, kijk er echt naar uit om ook te komen, wiehoeee :-)!! Tot snel! Kus Wen

• 12 September 2005 - 21:12

Joop:

Hallo Kitty en Roel.
    Het gaat allemaal als zoals verwacht hoor ik al. Hier ook alles zijn gangetje vanavond bloed gegeven Feyenoord staat nog steeds bovenaan, met AZ en RKC, A2 heeft ook gewonnen dus hier alles goed. Ga nu slapen want morgen weer vroeg dag. groetjes Joep.

• 12 September 2005 - 21:15

Joop:

Zonder als dus.

• 13 September 2005 - 11:42

Ronaldinhozinho:

Wow, nog meer avonturen op het tropisch eiland met eten en snorkels en mensen en zonsondergangbomen! En beter een kettingkast op je been dan een been in je kettingkast zeg ik altijd maar. Nou nog veel plezier en tot de volgende keer!

PS: die snor is echt sexy

• 13 September 2005 - 13:41

Roy:

He!! Je moet de volgende keer gewoon wel door je neus ademen onder water dan gaat het een stuk beter. die buurman zegt vast maakt niet uit er kwam toch al water achter de bril en als je een nieuwe bril koopt krijg je er altijd een snorkel bij. Zo gaat het toch op Curaçaos daar zijn ze allemaal super relax of niet als je wat kwijt maakt?

Nou groetjes aan de buur en ik wacht op het volgende avontuur.

Ps. Als je de rest maar scheert

• 13 September 2005 - 13:55

Nicole:

Hey wat supercool!!! De foto's en t klinkt echt onwijs goed daar!!! :) Jullie worden al lekker bruin zo te zien :) Hmmm ik zit nu ook op mn stage... zat me eigenlijk een beetje te vervelen, dus ik denk ga maar weeres mail checken... zometeen rondje lopen en dan ben ik om 18u klaar!!!! Bevallen de stages daar nog een beetje. Is Roel nou al begonnen??? Magoed ik ga weer even verder!!! Kusssssssss

• 13 September 2005 - 18:55

Wen:

Volgens mij hebben jullie het wel erg leuk aan de verhalen te lezen. Hier gaat alles goed, lekker met stage bezig nog 5 weken dan is stage nummer 1 ook weer voorbij! Succes met jullie stages en tot snel! Liefs Wen

• 15 September 2005 - 11:09

Tineke En Dirk:

Bon dia, con ta bai?
    Mi ta bon. Mi ta stima bo,
    et mi ta sinti bo falta.
    Ja, dat klinkt wel goed, he! Maar wat betekent het?
    Groetjes, ook van oma van Schie, ah yeah!!! (Ron)!!!

• 15 September 2005 - 11:28

Do:

idd hele leuk foto's en een lekker curacaos kleurtje! t ziet er allemaal uit als 1 groot feest en weinig stage haha, en zo hoort het ook, lekker genieten tot je doodop bent! je bent tenslotte voor het eerst in curacao!!! ik kijk alweer uit naar het volgende verhaal en de volgende foto's!!!! kusssss

• 15 September 2005 - 13:11

Marieke:

ha roel en kit,
    nou de foto's en de berichten zijn weer helemaal top. Snorkelen is niet echt heel moeilijk hoor, je moet adememen door die dlurf en uitkijken dat er geen water in komt (je kan het water er ook uit blazen) hahaha. nou ik zie het volgende bericht wel. oh trouwens hoe is het weer daar bij jullie nu. Hier regent het weer ouderwets hollands.

xxxxxx marieke

• 15 September 2005 - 16:14

Henk En Lies:

Hoi luitjes,
    Dit is vakantie vieren!!! Ziet er allemaal relaxed uit. Zo te zien zijn jullie al helemaal gewend daar.
    Groetjes.
    P.S. Zonder snor is leuker hoor Roel.

• 16 September 2005 - 21:27

Marijn:

Hebben jullie eigenlijk een warme douche?
    Wij niet............

• 17 September 2005 - 01:51

Roel:

de snor is eraf hoor!!!

• 17 September 2005 - 10:26

Roy:

Jammer zeg doe je best en kom met een vette Robinson baart terug. Je zit toch op een eiland!

• 18 September 2005 - 01:02

Maarten, Joey Met Au, Slapende Haas + Plons + Lex:

Goeiemorge Roel en Kit, wij zijn lekker bezig!!!
    Hebben nu bijna shoarma :)
    Veel plezier nog de komende tied ;)
    het begin in het misproces is er :(
    Mja tot de volgende keer, dikke kus lievelingsneef ;) maarten

• 18 September 2005 - 17:37

Surviver Ben:

heej
    ben net terug van kamp verder niet egt veel te melden groetjes....

• 19 September 2005 - 14:08

Kenny:

Het klinkt allemaal wel erg lekker en het zijn leuke foto's.. Wij gaan in de herfstvakantie lekker naar Turkije.. Veel plezier en succes! Kus Kenny (je neefje)