Lekkerrr - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van roelenkit - WaarBenJij.nu Lekkerrr - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van roelenkit - WaarBenJij.nu

Lekkerrr

Door: Roel en Kitty

Blijf op de hoogte en volg

20 September 2005 | Nederland, Amsterdam

Bon siman lieve mensen!
Na enkele tropische regenbuien van de week, in de vroege morgen, schijnt nu het zonnetje weer volop en is de stageweek weer begonnen! Donderdag waren we naar de Nachtwacht geweest, lekker om de hoek, waar het van 9-10 happy hour was! Genieten hoor! Uiteraard net een drankje teveel op om de volgende dag fris en fruitig op stage te verschijnen, maar ja…we hebben t overleefd hoor!

Zaterdag moest Kit werken, een clean up in het teken van de milieumaand. Lekker op stap met handschoenen, harken en vuilniszakken! En allemaal kleine scoutingmensjes! Waren met een hele groep vrijwilligers en Roel lag op het strand, slecht he! Maar erger was nog dat er overal glas lag en ook hier en daar een dood beest! Stinken! Maar het aller ergste: we waren daar aan het opruimen, komt er een truck aan met allemaal afval om te dumpen! Dus wij er op af, met fototoestel en camera, die truck draait zich om dus weer een goede daad gedaan! Maar wat gebeurd er een uur later? Komt er een andere truck aan met weet ik het hoeveel autobanden! Ook al blokkeerden we de weg, hij reed gewoon door om z’n zooi te dumpen! Was erg jammer!
Toen we klaar waren daar, was er gelukkig nog genoeg tijd om naar het strand te gaan. Ik met een collega naar Kontiki, lekker dichtbij, en wie ligt daar in het water te dobberen? Roel! Dus nog even lekker een tijdje op het strand door gebracht. Was nog gevaarlijk, want er werden mensen aangevallen door vliegende vissen en Roel had ruzie met n pelikaan! ’s avonds was het tijd voor de Vischsteeg-kennismakings-BBQ! We waren met een mannetje of 30. Was wel erg gezellig, ook goed en goedkoop gegeten en gedronken! En uiteraard nieuwe mensen leren kennen. Daarna met een stel naar Mambo geweest, waar het feest al in volle gang was! Lekker gefeest tot in de vroege uurtjes en zondag uitgeslapen. Zo lang dat de supermarkt dicht was en we dus geen ontbijt hadden. Bij de Caracasbaai moesten we dus verplicht een broodje eten (weer extra centen er door heen!) en lekker gesnorkeld, weer veel visjes, koraal en duikers gezien! En het was echt roel zn dag, jaja eerst liepen we richting het busje met nog een ander stelletje, gezellig met zn 4-en naar t strand. Wij lopen naar de bus, nog een beetje gaar van de avond ervoor en wat gebeurd er… Roel loopt gewoon keihard tegen een bord aan! De paal stond scheef, dus het bord hing net iets lager.. owow gelukkig geen pijn, dus we konden weer vrolijk verder! Vervolgens zijn we op het strand, gaat ie bijna zandhappen en alsof het allemaal nog niet erg genoeg was op zo een korte middag ligt ie daarna ook nog door de olie te rollen! Maar goed, ook dit hebben we overleefd, alleen wordt niet alles meer schoon!

Gelukkig hebben we nog maar weinig last gehad van chollers hier, maar een meisje van stage bij Kit is al bestolen van ongeveer al dr belangrijke spullen! En in de Vischsteeg worden ook spullen gejat als je de verkeerde deur open laat staan, dus wij letten extra goed op! Zeker als je hoort dat er ook nog een soort van crimineel boven je slaapt.. schijnt dat van de week s nachts politie is geweest en onze bovenbuurman heeft meegenomen…

Nou dat was het weer voor nu, donderdag hebben we (ik hoop een leuk) feestje, via Uniek (stage van Kit) hebben we vrijkaartjes voor een “Cultural Curacao Night” bij Kura Hulanda, waar de gouden dansers ons door de avond heen begeleiden met folklore dansshow, moderne Caribbean dans en salsa dans! Nou als dat geen spektakel wordt! Haha! Heel erg benieuwd! We houden jullie op de hoogte! Blijven jullie ons ook een beetje op de hoogte houden? Leuke reacties zijn altijd welkom, anders gaan we jullie teveel missen hoor!! :)

Ayo! Kus van ons!

• 20 September 2005 - 16:38

KITTY:

Er volgen snel meer foto's, de extra fotoruimte is aangevraagd!! Dus blijf checken he ;)
    Kus!

• 20 September 2005 - 16:46

Wen:

Leuk hoor frieds, de foto's en de verhalen! Spreek jullie snel! Kusje Wen

• 20 September 2005 - 16:47

Mike:

hee roelie en kit, weer leuke verhalen. mooi dat het goed gaat daarzo. veel werk en vrijetijd plezier nog en een hele dikke kus hahah doeidoei xx

• 20 September 2005 - 16:50

Roswell:

Nou het was me een dagje wel met de cleanup =) En wat was de kennismakings BBQ kenningsmakend, ik heb wel 0 nieuwe mensen ontmoet. Maar toch gezellig.

• 20 September 2005 - 17:09

Arjan En Maikel:

Heyy Roel en Kitty!!!
    Bedankt voor het plaatsen van de mambo foto... Hij staat nu ook op onze sitos :P Want die van ons was door een wegwerp toestelletje gemaakt :S

Werk su nog deze week

Ayooo

• 20 September 2005 - 17:12

Mike:

• 20 September 2005 - 17:49

Reut:

goed werk weer verzet kit.
    en roellie van kit horen we van alles op der werk, maar met wat voor project ben jij bezig??? toch geen stro hutjes aan het ontwerpen :D

maar laterss en veel plz en feest mzzls dike XXX
    Den Reut

• 20 September 2005 - 18:26

Marieke:

ha roel en kit, we zijn weer op de hoogte van jullie avontuur. Kit, ik ben trots op je dat je met de scouting aan het opruimen was ( zou ik nooit doen hahaha geintje). Hier gebeurt erg weinig. Het is nog wel steeds lekker weer.
    Nou tot de het volgende verhaaltje weer van jullie.
    xxxxx marieke

• 20 September 2005 - 19:45

Dewy:

Hey Kit en Roel!

Gaaf hoor om alle verhalen te lezen. Lekker op het strand, ijsje, zonnetje erbij,wat wil je nog meer!?

Ik heb vandaag de tickets binnengekregen dus het is nu echt definitief!Ik heb er al zin in als ik jullie zo zie!
    Veel plezier en suc6 met stage.

Kus Dewy

• 20 September 2005 - 19:51

Dee:

Heey Lieverds!!!

Wat een lekker sappig verhaal was dat! T klinkt allemaal helemaal goed!! ben wel een beetje jaloers hoor op al die zon zee en strand! Maar dr wordt natuurlijk ook hard gewerkt!! heb t zelf ook lekker druk! maar dr komt snel weer een mail aan!!! Tot dan!! Dikke kus

• 20 September 2005 - 20:23

Frank:

Joehoe, berichie van thuis dat ligt in Nederland als je dat nog weet? Wat een spannende en dampende verhalen krijgen we weer te horen. Zo te horen hebben jullie de sexy hot spots al gevonden. En Roel dat bord stond niet scheef, het bord bewoog. Heb ik ook meegemaakt namelijk. Ik mis jullie al wel een beetje en dankzij jullie mis ik mijn eerste schoolexamens.

Ik kom graag eventjes langs, om even te koekeloeren. Dit leuke verhaaltje gaat er nu mee stoppen, want de inkt is op!

Ajuus, Adios, Allo, oftewel dag, jullie Frankje

• 21 September 2005 - 09:51

Marijn:

Hee Mafkezen,
    Jullie zijn weer lekker bezig hoor ik al.
    Roel als jij nou de volgende keer het stukje schrijft kan je al Kitty's blunders melden.
    Al die gehandicapten zijn verkouden, ziek, zwak en misselijk dus ben ik dat ook heel fijn, maar verder gaat alles nog goed.
    Kus van je (schoon) zus

• 21 September 2005 - 11:10

Daan:

Moet niet gekker worden!

• 21 September 2005 - 12:32

Mo:

Hai hai! dankjewel voor je mail kit!!!We hebben gisteren hier draadloos internet 'aangelegd' (-> naja...Marnix eigenlijk :$) maar dat doet het dus al half, heel fijn :D:D (gisteravond nog heel), maar ik ehb er geen last van, want ik heb illegaal iets, of per ongeluk, hoe je het ook wil zeggen :) Tis hier druk, maar we moegen niet klagen over het weer dnek ik, er waren weer mensen aan eht zonnen vandaag :)

Tot mails! kus mo

• 21 September 2005 - 16:29

Rob:

moet zeker niet gekker worden. ah yeah tis hier ook gewoon nog mooi weer.

• 21 September 2005 - 17:09

Patty:

hey lieve roel en kit, vandaag heb ik lekker bij jip en janneke gewerkt en ook nog heel even met je moeder roel!! Was erg leuk maar ben nu helemaal verrot!! Leuk hoor al die verhalen van jullie... Ben echt wel een beetje jaloers!! Veel plezier, en ik hoop snel weer wat te lezen!! Kusjes

• 21 September 2005 - 18:12

Roy:

HE dat moeten ze hier ook doen van 9 tot 10 happy hour dat zijn nog eens normale tijden. Jullie hebben ons lekker gerust gesteld met de vrachtauto’s die door rijden, vissen die aanvallen, vechtende pelikanen, en alle criminelen die van alles stelen, maar ja dat kon je eigenlijk weten want die lui doen hier niet anders. Nou jullie redden je wel want je heb nieuwe vrienden zat, vergeet je ons niet haha (of huhu)

Doei dikke X koos

• 21 September 2005 - 18:19

Pauline:

Hai Kit en Roel!

Zo te lezen hebben jullie het aardig naar jullie zin...hebben jullie eigenlijk wel tijd voor je stage? haha volgens mij gebeurd dat allemaal tussen neus en lippen door en liggen jullie vaker op het strand en in de kroeg! Zeker supergezellig nu, nu je andere mensen leert kennen?! Ik ben echt volop jaloers als ik dit allemaal lees! (doet me aan me eigen fr tijd denken...alleen had ik geen witte stranden en zon)Je doet echt alleen maar leuke dingen daar! Gelukkig is het avontuur pas net begonnen! Ben benieuwd naar de volgende avonturen!
    Kus Pauline

• 21 September 2005 - 18:53

Tineke V.d.Sman:

Wat een uitgebreid verhaal zeg! Leuk om te lezen maar ben,als moeder, toch bezorgd hoor! Roel je bent wel weer onvoorzichtig.Als jullie maar heel goed op jullie spullen letten zodat je kan blijven genieten van al het moois om je heen. De foto's zijn ook weer leuk om te zien. Fijn dat je oma belde op haar verjaardag Roel.Het was gezellig maar we misten jullie wel hoor!! Het gaat goed hier.We zijn druk bezig met de verhuizing van tante rieky.Verder heb ik niet zo veel nieuws. Kus

• 22 September 2005 - 09:24

Carian:

Hé Kit,

Goed te horen dat Roel daar gewoon de Roel is zoals we hem kennen. Je kan me bijna horen roepen "Oooohhhh Roeoeoeoeoel!". Gelukkig maar. Ik hoef me dus geen zorgen te maken. Maar let toch maar een beetje om hem en jullie spullen natuurlijk!

XX

• 22 September 2005 - 14:52

0ma V D Lingen:

hallo kinderen jullie verhaal gelezen beter uitkyken roel we willen je weer heel terug zien leuk dat je voor mijn verjaardag belde net toen we aan tafel zaten het was een gezellige dag met visite maar niet te druk ze schieten al op met de bouw aan dse kerk maar soms vind ik het maar geklungel ik hoop dat het goed komt veel liefs van oma v d lingen

• 22 September 2005 - 16:44

Wendy:

Leuke foto's hoor kit en roel! Jullie hebben het zo te zien goed naar jullie zin! Have fun nog en tot snel! Liefs en kus Wen

• 22 September 2005 - 21:31

Ronaldinhozinho:

Ha ben ik nu eens de laatste? Het wordt wel een beetje gevaarlijk op het tropische eiland, de verhalen worden steeds enger. Eerst al die kettingkast, nu misdadigers en gevaarlijke borden. Je weet het he Roel: De helm... altijd ophouden.

Hier in het altijd gezellige Nootdorp gebeurt eigenlijk helemaal niks dus valt er ook niet veel te vertellen. Dus...

Kusjes Ronald

• 25 September 2005 - 15:57

Rob:

ah yeah hier gebeurd idd vrij weinig, wel een beetje jammer dat je zo op je spullen moet letten, in nootdorp vind je alles tenmisten na een tijdje weer terug.(fiets)ook vind ik dat er meer serieus gewerkt moet worden ipv al die feestjes!!

groetjes,
    Rob

• 25 September 2005 - 17:14

Henk En Lies:

Hoi, hoi, Leuke verhalen en leuke foto's. Groetjes

• 26 September 2005 - 21:28

Maris Op Aruba:

Heeey kit en roel..!! ik kan jullie bijna zien hoor vanaf hier volgende keer wel even terug zwaaien;) hoe is het daar op curacao? ook beetje minder weer nu? jullie moeten nog een lange tijd..!! geniet er van want het is zo voor bij. nog 4 weekjes en dan MOET ik al weer terug ga dit echt allemaal erg missen..!!! leuk dat ik jullie ook af en toe in de gaten kan houden (voor als het een beetje mistig is haha;)) tot snel xx maris

• 28 September 2005 - 07:10

He Antiliaanen:

Ik ben weer helemaal jaloers op jullie verhalen! Geniet er lekker van en ik heb gister deze site door gekregen dus ik hou jullie in de gaten!

ayo suzan